Σχετικά

Η εταιρία Gat Machinery δραστηριοποιείται από το 1983 στο χώρο του επίπλου. Αντικείμενο της δραστηριότητάς της είναι η κατασκευή μηχανημάτων ταπετσαρίας επίπλου. Καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου κατασκευαστή επίπλων μέσα από μία ευρεία γκάμα μηχανών που έχουν σαν στόχο την μείωση του κόστους και του χρόνου παραγωγής. Η εταιρία με την χρησιμοποίηση των ποιοτικότερων υλικών πετυχαίνει τη δημιουργία άριστης ποιότητας μηχανών που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας της άρτιας λειτουργίας μας είναι και η τροποποίηση των μηχανών κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για την κάθε μηχανή καθώς και τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών. 

Αρχή λειτουργίας της επιχείρησης είναι η σχεδίαση και η δημιουργία του προτύπου και στην συνέχεια αφού δοκιμαστεί για αρκετά μεγάλο διάστημα παρέχουμε τις αναγκαίες βελτιώσεις. Τα επόμενο στάδιο είναι η παραγωγή. Η κατασκευή των μεταλλικών, και όχι μόνο, μέρη των μηχανημάτων Gat γίνεται με υψηλής ακρίβειας μηχανήματα κατεργασίας μετάλλων- πλαστικών.

Η Gat Machinery κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του είδους της στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σε μία σταθερά ανοδική πορεία στις πωλήσεις της εντός και εκτός συνόρων έχει πάντα σαν βασικό στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την δημιουργία ακόμη μεγαλύτερης τεχνολογικής εξειδίκευσης που θα μας επιτρέψει να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο την ήδη υπάρχουσα γκάμα των προϊόντων μας.

Είμαστε δίπλα στον κατασκευαστή επίπλου προτείνοντας πάντα υπεύθυνες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα πάνω στο χώρο της ταπετσαρίας επίπλου.